h

Het wordt toch niet weer Paars?

9 september 2012

Het wordt toch niet weer Paars?

Het moet vanaf nu echt anders. Het zooitje dat er nu zit moet weg. Dat was ook zaterdag weer een veel gehoorde mening op de politieke markt in de Bredaase binnenstad. Maar ook veel vragen: Wat is strategisch stemmen op Links? Waarom doet de SP niets tegen die media-hype rond Samsom? Het zal toch niet weer Paars worden? "Er valt dit keer duidelijk wat te kiezen", zegt Bredaas kandidaat Kamerlid Michiel van Nispen: "Mijn advies: stem SP dan houd je de PvdA links. Alleen zo voorkom je dat ze de veren weer even makkelijk afschudden en met Paars verder gaan".

"Wordt het liberaler of socialer? Dat is de kwestie - en elke stem telt op 12 september voor het antwoord. Wij staan vastberaden voor een sociale uitweg uit de crisis, voor eerlijker delen, de armoede aanpakken, de zorg beschermen en een duurzame samenleving mogelijk maken".


Een sterk links blok kan, zo bewijst Breda.

Er is deze keer meer dan andere jaren aandacht voor de politiek, er was erg veel aanloop.

Patrick haalt nog eens alles uit de kast.

Michiel verleidt de mensen naar SP.

En dat deden we allemaal want het moet deze keer echt over ECHT Links.
Dennis

weet u het al?

En als alle vragen beantwoord zijn maakt Jamal er telkens een mooi feestje van.

polonaise

Lees NU

U bent hier