h

SP Breda plakt eerste posters

8 augustus 2012

SP Breda plakt eerste posters

SP Breda plakte dinsdagavond de eerste verkiezingsposters. De verkiezingsborden stonden er nog maar net. Het campagneteam van de SP stond al een paar weken te popelen. Dat ze direct aan de slag gingen was dan ook te verwachten. Aan kandidaat-Kamerleden Michiel van Nispen (nummer 17 op de lijst) en Patrick van Lunteren (nummer 31) de eer de eerste posters te plakken. "Dit is nog maar een voorzichtig begin van de campagne", zegt afdelingsvoorzitter Bas Maes. "Het zullen nog drukke en spannende weken worden voordat het 12 september is".

SP Breda heeft als altijd een strak geoliede campagne georganiseerd. Er staat een dorpen- en wijkentour op stapel, en de SP is in ieder geval ook op jaarmarkten in Rijsbergen en Teteringen en we zijn op het No-Lensfestival. Daarnaast zullen er nog wel wat spontane acties plaats vinden. Maes: "Met zoveel enthousiaste SP-leden is er altijd wel iets ludieks te verzinnen dat tussendoor voor verassingen kan zorgen".

SPeelschema
Volg de campagne

U bent hier