h

Emile Roemer in Breda

16 augustus 2012

Emile Roemer in Breda

Emile Roemer proeft vrijdag (17 augustus) om 13.30 uur soep in Restaurant "Het Kabinet" op de Grote Markt in Breda. Speciaal voor de SP is daar de "Roemers Tomaten Formatie" op de menukaart gezet, een heerlijke tomatensoep. De proeverij is onderdeel van een campagnebezoek aan Breda. Daarbij wordt wel meer gesnoept die middag. Met de SP jongeren van ROOD deelt de lijsttrekker vanaf 12.45 uur tomatenijsjes uit op de Grote Markt.

tomatenijs express

De afdeling SP zal uiteraard ook aanwezig om Emile te helpen bij het uitdelen van het ijs en natuurlijk de verkiezingsfolders en sponsjes. Eerder die dag beantwoordt Emile alle lezersvragen voor BNdeStem. De vraag terug aan iedereen op straat is natuurlijk: moet het na 12 september liberaler of socialer? De actieve leden van Breda zullen na vrijdag nog weken actief zijn in en om stad om hierover met de mensen in gesprek te gaan.

In debat met kandidaatkamerleden
Campagneschema van SP Breda
Tien vragen aan Emile

U bent hier