h

Campagnekaravaan trekt langs de dorpen

26 augustus 2012

Campagnekaravaan trekt langs de dorpen

De campagnekaravaan van de SP komt niet alleen langs alle wijken van Breda maar trekt ook de regio in. Op zaterdag 25 augustus waren de mooie kerkdorpen Chaam, Alphen, Ulvenhout en Bavel aan de beurt voor een bezoekje van de beste partij van Nederland. Na een klein regenbuitje in de ochtend trok de lucht mooi open en werd het weer even stralend als de glimlach op de gezichten van onze vrijwilligers. Ook in plaatsen waar je misschien ‘traditiegetrouw’ weinig aanhang voor onze partij zou verwachten, hoorden we veel positieve reacties. Van jong tot oud, van arm tot rijk en van stad tot dorp lijkt het besef echt te komen dat het roer om moet in Nederland. Welke kant op? Naar links natuurlijk!


Altijd leuk: een praatje maken met ‘virtueel’ Tweede Kamerlid Patrick.


In de loop nog even snel een flyer en schuursponsje van Bas meepakken.


Als er één schaap over de dam is…


Romantisch met zijn tweeën op een bankje zitten? Dan kent u Pieter nog niet!


Nu we er toch waren meteen maar de soms nog lege borden opgeleukt met SP-posters.


En volgens Dirk kan zo’n schuursponsje natuurlijk ook prima op een fiets.

Foto's door Paul Marijnissen en Bas Maes

U bent hier