h

Wensel Cobergherstraat: geen sloop maar onderhoud

27 mei 2012

Wensel Cobergherstraat: geen sloop maar onderhoud

Tijdens de commissie ruimte van de Bredase gemeenteraad was daar ineens de toezegging van Wethouder Bergkamp aan de SP. De flats aan de Wensel Cobergherstraat zullen zeker tot 2020, en naar alle waarschijnlijkheid nog langer, niet gesloopt worden maar krijgen onderhoud. Voor de SP, die naar aanleiding van een gevoerde enquête had aangedrongen op behoud, voelt dit als een overwinning. “Het plan om te slopen terwijl er juist voor goedkope woningen enorme wachtlijsten zijn, was natuurlijk van den zotte.” zegt Bas Maes, woordvoerder bouwen en wonen van de SP. Maes: ”We zijn blij dat zowel de wethouder als WonenBreburg dat inmiddels inzien en de verwaarloosde flats eindelijk het onderhoud krijgen waar de bewoners recht op hebben.”

Buurten in de buurt in de Wensel Coberhgerstraat

U bent hier