h

SP op pad in zonnig Tuinzigt

27 mei 2012

SP op pad in zonnig Tuinzigt

Ook buiten campagnetijd is de SP in de buurten van Breda te vinden. Vandaag deelden vijftien SP’ers ZO-kranten uit op de winkelcentra en in de straten van de wijk Tuinzigt. In de ZO-krant worden belangrijke ontwikkelingen in binnen en buitenland uitgebreid toegelicht. Natuurlijk kwamen tijdens het uitdelen ook goede gesprekken op gang. Mensen merken dat het steeds moeilijker wordt om rond te komen. Ze zijn vaak teleurgesteld in het gevallen kabinet van VVD, CDA en PVV en grijpen de kans hun hart te luchten bij de SP. Coördinator van de actie Carola Bakx: “Wij luisteren natuurlijk graag en geven de mensen daar zelfs nog een gratis advies bij voor 12 september : stem SP!”

SP op straat in Tuinzigt SP op straat in Tuinzigt

U bent hier