h

Renny Murawski stelt zich voor

14 mei 2012

Renny Murawski stelt zich voor

Renny Murawski Renny Murawski is onlangs gekozen als nieuw bestuurslid voor de SP in Breda. In het bestuur is hij op dit moment verantwoordelijk voor de "buitengebieden" van de afdeling, de gemeenten Zundert en Alphen-Chaam. Bij deze stelt hij zich even voor.

Beste collega SP-er,

Omdat ik kortgeleden tot bestuurslid ben gekozen, wil ik me langs deze weg even kort aan je voorstellen.Ik ben Renny Murawski, getrouwd, 60 jaar en sinds vier jaar lid van de SP. Ik heb 15 jaar gewerkt in de hulpverlening (maatschappelijk werk) en 25 jaar bij diverse woningbouwcorporaties. In beide werksituaties heb ik van dichtbij ervaren hoe “verdeel- en heerspolitiek” in de praktijk werkt en dat maatschappelijke problemen vaak niet worden opgelost maar juist blijven bestaan. De economische crisis en mijn leeftijd zorgen er voor dat ik mij meer kan inzetten voor de SP. Het politieke werk op straat en in de gemeenteraad moet goed georganiseerd worden en daarvoor is een sterk bestuur nodig. Ik probeer mijn eerder opgedane ervaringen in werk en privé-leven in te zetten om daaraan een bijdrage te leveren.

U bent hier