h

Geslaagde scholingsdag SP Breda

6 maart 2012

Geslaagde scholingsdag SP Breda

Voor actieve SP-leden is scholing onmisbaar. SP Breda organiseerde daarom op zaterdag 3 maart 2012 een scholing waarbij menselijke waardigheid, gelijkwaardigheid en solidariteit de belangrijkste uitgangspunten zijn. Thijs Coppus van het landelijk scholingteam kwam naar Bavel. In ’t Klooster volgden 14 SP’ers de interactieve scholing. Er was plaats voor het delen van ervaringen, discussie en het oefenen van bijvoorbeeld interviews. Ook de “nieuwe” social media als Twitter en Facebook stonden op de agenda. Thijs Coppus gaf uitleg over de partij, de ideologie en de organisatie, en over actievoeren.

Deelnemers scholing

Coppus: “We voeren actie voor en met de mensen voor een betere wereld. Belangrijk is dat we onze acties goed plannen, uitvoeren en afronden”. Een paar van de vele acties die de SP in Breda heeft gehouden werden besproken. Ook het belang van de media kwam aan de orde. Coppus: ” Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Daarom is het zo belangrijk om een interview te trainen”.

Thijs Coppus

Organisator Merian Marijnissen:”Het was een leerzame dag. Er waren nieuwe leden aanwezig, maar ook leden die al jaren lid zijn van onze partij. Mooi om te zien hoe die mix van mensen elkaar aanvult.”

U bent hier