h

Laat fietsenstalling gratis!

28 december 2011

Laat fietsenstalling gratis!

Op donderdagavond 29 december zal ROOD actie voeren voor het behoud van gratis fietsenstallingen. Dit doen ze door “geld” uit te delen aan het uitgaanspubliek wachtend bij de Bredase fietsenstallingen. “Voor jongeren tikt het steeds betalen voor je fiets stallen aardig aan.” Zegt woordvoerder Eva Brokx. “En als je wildgeparkeerde fiets wordt verwijderd of gestolen ben je als student helemaal beperkt in je bewegingsvrijheid!” Collegepartijen VVD, CDA, D66 en GroenLinks willen dat mensen vanaf het nieuwe jaar gaan betalen voor het stallen van de fiets. Als je volgens ROOD meer mensen uit de auto en op de fiets wilt krijgen, moet je fiets stallen niet betaald worden. “Ondertussen blijven de parkeertarieven de laagste uit de regio!” voegt Brokx eraan toe.

U bent hier