h

Protest tegen sluiting Fort Oranje

2 oktober 2011

Protest tegen sluiting Fort Oranje

Campingbewoners van Fort Oranje organiseren in samenwerking met de SP op vrijdag 7 oktober een protest tegen de sluiting bij het gemeentehuis in Zundert. De bewoners bieden daar een petitie aan het college van B en W aan. Vanaf half tien rijden auto's in colonne van Fort Oranje naar het gemeentehuis in Zundert. Het actiecomité eist dat het water en de electriciteit niet afgesloten worden in het park en dat de gemeente Zundert haar verantwoordelijkheid neemt voor de permanente bewoners die dakloos dreigen te worden door de ontruiming. De gemeente heeft immers de permanente bewoning jarenlang door de vingers gezien. De SP steunt deze eisen van harte en ondersteunt de bewoners met raad en daad. Het mag niet zo zijn dat honderden mensen, die vaak buiten hun schuld noodgedwongen op de camping bivakkeren, de dupe worden van deze situatie.

Fort Oranje: 'Eigen schuld, dikke bult' gaat niet altijd op - analyse BN-De Stem
Dossier Fort Oranje op BN-De Stem
Analyse Patrick van Lunteren

U bent hier