h

Bewoners 't Oekeltje op bezoek bij wethouder

17 maart 2011

Bewoners 't Oekeltje op bezoek bij wethouder

De bewoners van camping 't Oekeltje in Rijsbergen zijn uitgenodigd om samen met de beheerder op de koffie te komen om te praten over de toekomst van de camping. Op 't Oekeltje wonen veel mensen permanent, soms vrijwillig maar vaak ook noodgedwongen omdat men elders geen woonruimte kan krijgen. Er moet een nieuw bestemmingsplan vastgesteld worden in het buitengebied en de bewoners willen met de wethouder afspraken maken over de mogelijkheid om permanente bewoning toe te staan zolang er onvoldoende reguliere woonruimte in Zundert beschikbaar is. De bewoners hebben inmiddels een delegatie benoemd en willen met de beheerder een datum prikken voor een bezoek aan de wethouder.

U bent hier