h

Over campings, Polen en de provincie

26 februari 2011

Over campings, Polen en de provincie

Drie punten stonden centraal bij de verkiezingsbijeenkomst van de SP in Zundert op donderdag 24 februari: de problemen met de huisvesting van met name Poolse seizoensarbeiders in Zundert, de dreigende ontruiming van de semi-permanent bewoonde vakantiewoningen op 't Oekeltje en Fort Oranje, en de komende verkiezingen voor Provinciale Staten. Een kleine twintig aanwezigen waren afgekomen op de bijeenkomst in Café Twee, toepasselijk genoeg in de Katerstraat in Zundert. Helaas kon het college van B en W geen afvaardiging sturen in verband met een tegelijkertijd gehouden raadsvergadering. De aanwezigen maalden er niet om en luisterden geboeid naar SP-lijsttrekker Nico Heijmans, Kamerlid Paul Ulenbelt, inmiddels goed bekend in Zundert, en Eva Brokx en Mascha Aerts van de ledenwerkgroep in Zundert. Hieronder een fotoverslagje.

Café Twee in Zundert
Café Twee in Zundert
Café Twee in Zundert
Het publiek in Café Twee Eva, Johan en Nico
Eva, Johan en Nico Mascha, Johan en Nico
Mascha, Johan en Nico Nico geeft Eva nog wat goede tips op de achterkant van een bierviltje
Nico geeft Eva nog wat goede tips op de achterkant van een bierviltje Paul Ulenbelt
SP Kamerlid Paul Ulenbelt Pieter uit Patersven neemt het woord
Pieter uit Patersven neemt het woord Nog even napraten
Nog even napraten

U bent hier