h

24 februari Dag van de Scootmobiel

21 februari 2011

24 februari Dag van de Scootmobiel

De SP in Breda maakt zich zorgen over de invoering van de eigen bijdrage voor het gebruik van een scootmobiel in de gemeente Breda. Per 1 maart 2011 wordt - met terugwerkende kracht - de eigen bijdrage voor de scootmobiel ingevoerd voor alle scootmobielgebruikers in Breda. Wat hun eigen bijdrage gaat worden is voor de gebruikers van scootmobielen nog steeds onduidelijk. Veel scootmobielgebruikers zijn tegen de eigen bijdrage. De bijdrage komt bovenop de veelheid van zorgkosten die de scootmobielers al maken. “Je wordt gestraft als je iets hebt” is een veelgehoorde uitspraak van deze groep. De werkgroep “Onze Zorg” van SP afdeling Breda vindt dat het tijd is voor actie!
Donderdag 24 februari 2011 roepen zij daarom uit tot: Dag van de scootmobiel. Om 11 uur vragen de scootmobielgebruikers in het Stadskantoor aan de gemeente waar ze aan toe zijn als per 1 maart de eigen bijdrage ingaat.

Oproep scootmobielactie

Pamflet van de actie

U bent hier