h

Wel taart, geen feest!

21 november 2010

Wel taart, geen feest!

Wel taart, geen feestZaterdag jongstleden kregen wij als SP-fractie een lekkere slagroomtaart aangeboden van de bewoners van de Zaart in de wijk Boeimeer. WonenBreburg wil de flats aan de Zaart slopen om er nieuwbouw te kunnen plegen. De vaak oudere bewoners worden dan gedwongen te verhuizen. De SP steunt de bewoners in hun strijd dit te voorkomen. Vandaar deze taart uit dankbaarheid.

Bas Maes Maar de strijd is nog helemaal niet gestreden! In januari hakt WonenBreburg de knoop door of er al dan niet gesloopt zal worden. Tot die tijd zullen de bewoners en de SP alles op alles zetten om te voorkomen dat WonenBreburg deze prima flatjes met de grond gelijk maakt. De volgende keer dat er taart wordt gegeten zal dan hopelijk zijn vanwege het afblazen van de asociale sloopplannen! Samen gaan we er voor!

U bent hier