h

Werken aan werk of werk aan de winkel

1 oktober 2010

Werken aan werk of werk aan de winkel

SP Breda roept iedereen op zijn of haar ervaringen over re-integratie te melden. Gisteren presenteerde de Rekenkamer van gemeente Breda haar conclusies uit het onderzoek naar de het functioneren van re-integratiebeleid in Breda. Het onderzoek is uitgevoerd op initiatief van SP Breda. Voorzitter Roebroek van de Rekenkamer drukte zich bij de presentatie zeer diplomatiek en voorzichtig uit door te stellen dat er nog veel werk aan de winkel is. SP Raadslid Joyce van der Sanden zegt:’ De conclusies komen exact overeen met onze vermoedens indertijd. De re-integratietrajecten in Breda zijn vooral heel duur en leveren maar bar weinig op voor de werkzoekenden’. Van der Sanden wil graag zoveel mogelijk ervaringsdeskundigen horen: ‘Meld ons vooral uw ervaringen en adviezen ter verbetering. Dan kunnen wij er echt werk van maken’. Contact opnemen kan via reintegratie@spbreda.nl.

reintegratie@spbreda.nl

U bent hier