h

Buurten met Jasper van Dijk

26 oktober 2010

Buurten met Jasper van Dijk

Buurten met Jasper van Dijk "ik snap wel dat jullie Jasper mee willen nemen verder de wijk in. Maar ik hou hem liever nog even binnen aan de keuken tafel, het gebeurt je toch niet elke dag dat je een echt lid van de Tweede Kamer in huis hebt".

Maandagavond trokken 10 leden van de SP afdeling Breda weer de Heuvel in. Dit keer sloot ook SP Tweede Kamerlid Jasper van Dijk ook aan. De SP is al een paar weken in de Heuvel actief. Doel is een beeld te krijgen hoe het staat met de leefbaarheid van de wijk. Voelen mensen zich veilig, wat kan beter, wat moet zo blijven. Wat vinden mensen van de samenstelling van de wijk. De bewoners zijn tot nu toe zeer verguld met de aandacht voor de wijk. Het gebeurt ze niet vaak dat een politieke partij buiten verkiezingstijd aanbelt.

Buurten
De komende 3 zaterdagen zullen leden van de SP van 10 uur tot 11.30 uur in verschillene delen van de Heuvel te vinden zijn.
De uitkomsten van de enquete zullen in December bekend zijn.

Volg SP Breda

U bent hier