h

Ligtvoet belooft een “hete zomer” voor WonenBreburg

30 juli 2010

Ligtvoet belooft een “hete zomer” voor WonenBreburg

De temperatuur in de flat voor 55-plussers liep afgelopen weken op tot ver boven de 40 graden. Ook de gemoederen in de flat raakten ernstig verhit. SP-actievoerder Peter Ligtvoet was het dan ook helemaal zat en voerde met de bewoners actie richting Wonenbreburg. De corporatie brengt nu eindelijk zonwerende folies aan op ramen en zorgt voor betere bediening van de ventilatie via de dakluiken. Ook komen er stoeltjes bij de lift zodat mensen kunnen zitten als ze lang moeten wachten. “De bewoners zijn tevreden”, zegt Ligtvoet: " Eindelijk echte maatregelen in plaats van een lullig ijsje waar ze ons afgelopen jaren mee af wilde kopen". Loopt bij u in de flat de temperatuur ook hoog op en raken de gemoederen verhit laat het ons dan weten. Peter Ligtvoet en de SP helpen u graag het hoofd koel te houden. Mail naar breda@sp.nl of bel ons op 076-5294332.

Peter in de 'sahara-flat'
Foto (c) Breda Vandaag

U bent hier