h

SP start campagne 'Grote Schoonmaak' in Breda

27 mei 2010

SP start campagne 'Grote Schoonmaak' in Breda

Donderdagochtend trapte SP-kandidaat Kamerlid Michiel van Nispen de landelijke SP-campagne af in Breda. Bij de ABN Amro-Bank aan het Chasseveld spoot Van Nispen met een hoge drukspuit symbolisch de tekst ‘Grote schoonmaak’ voor de deur. De grote schoonmaak in de financiële sector is volgens Van Nispen hard nodig: “Er is gegokt met ons geld, van de wereld is een groot casino gemaakt. Dankzij het gegraai en de bonuscultuur bij banken, beleggers en speculanten zitten we nu met een ernstige financieel-economische crisis. Daar heeft de SP altijd voor gewaarschuwd. Nu moet er geluisterd worden naar de SP, want de SP heeft de oplossingen.”

Grote Schoonmaak ook in Breda

Ook de politiek ontkomt niet aan de grote schoonmaak.“Dezelfde mensen die de crisis hebben veroorzaakt denken nu dat ze de problemen kunnen oplossen. Nou, ik dacht het niet,” zegt Van Nispen. “Het is tijd voor de grote schoonmaak. Het is tijd voor de SP.”

Michiel van Nispen aan de slag!

De campagneleus wordt vandaag op 20 plekken in de stad op de grond gespoten. De Bredase SP-ers gaan met deze leus de komende twee weken, maar natuurlijk ook daarna, volop campagne voeren in de buurten en winkelcentra in Breda. Vanaf vandaag komt de SP-campagne in een stroomversnelling, worden er 40.000 folders, 5000 SP-schuursponsjes en meer dan 1000 posters verspreid in Breda. Aankomende zaterdag is de SP actief in de Haagse Beemden: 's ochtends op winkelcentrum Heksenwiel en 's middags in de Donken- en Weidenbuurt.

Michiel van Nispen aan de slag!

U bent hier