h

SP blij met opzeggen Skybox NAC

26 april 2010

SP blij met opzeggen Skybox NAC

De SP is blij met het besluit van de gemeente om de huur van de gemeentelijke Skybox bij NAC op te zeggen. De nieuwe coalitie toont er mee aan dat ze het met ons eens zijn dat de stad niet vanuit de Skyboxen bestuurd mag en moet worden. De SP hoopt dat onze andere voorstellen voor het versoberen van de raadsprivileges ook zo goed ontvangen worden door het college.

  1. Het borrelen na de Raadsvergadering kan op eigen kosten.
  2. De Raadsvergoeding van 1880 euro bruto voor nog geen 20 uur werk per week kan wel met 20% omlaag.
  3. Er kan flink bezuinigd worden op de fractiebudgetten.

Met dit totaalpakket van voorstellen (inclusief het opzeggen van de huur van de Skybox bij NAC) wil de SP een miljoen euro besparen in de komende raadsperiode. Eerder al toonde wethouder Willems zich positief over het SP-voorstel.

SP-voorstel om een miljoen euro te besparen op de gemeenteraad
Wethouder Willems steunt SP-voorstel

Volg SP Breda

U bent hier