h

Dag van de Arbeid in Breda

26 april 2010

Dag van de Arbeid in Breda

Aanstaande zaterdag is het 1 mei, de Dag van de Arbeid. De SP organiseert traditiegetrouw samen met anderen een manifestatie in Breda, en na het succes van vorig jaar willen we ook dit jaar daar weer een optocht door de binnenstad aan vastknopen. Aangezien 1 mei dit jaar op een zaterdag valt, organiseren we naast de manifestatie - om 18.00 uur - en optocht - om 19.00 uur - vanaf 20.00 een feestje in Café-theater De Boulevard aan de St. Jansstraat. Daarnaast krijgen de oudste SP-leden zoals ieder jaar een bosje bloemen op de Dag van de Arbeid.

Het programma ziet er als volgt uit.

18.00 - 19.00 manifestatie aan de Haven, tegenover de Vismarkt, met onder andere een vlammend betoog van SP-kandidaat Kamerlid Michiel van Nispen, en het ophalen van handtekeningen voor de 65-blijft-65 campagne

19.00 - 20.00
1 mei-optocht door de binnenstad van Breda

20.00 - laat? 1 mei-feest in het theaterzaaltje van De Boulevard, met muziek van Maroon Soundsystem (punk/reggae). Toegang gratis, eerste
consumptie op rekening van de SP

laat de rijken de crisis betalen

Volg SP Breda

U bent hier