h

Informatieavond Eerlijk Beheer

30 november 2009

Informatieavond Eerlijk Beheer

Op vrijdag 4 december zal Vereniging Eerlijk Beheer (een door de SP gesteund initiatief tegen woningnood en leegstand) een informatieavond organiseren in het Spoorhuis in Breda. Dit omdat wij onder velen merken dat er nog veel vragen zijn over hoe de vereniging bepaalde zaken aan gaat pakken, zoals omgang met speculatie, hoe onze overeenkomsten in elkaar gaan zitten enzovoorts. Op vrijdag is iedereen welkom om in het Spoorhuis langs te komen. Daar zal Eerlijk Beheer vertellen hoe de vereniging in elkaar zit, hoe men dingen aan wil gaan pakken en kan iedereen zijn vragen en idee├źn kwijt. Inmiddels staan de concepten van de reglementen waar Eerlijk Beheer mee wil gaan werken online (www.eerlijkbeheer.nl), zodat iedereen die alvast in kan zien. Ook is op de website veel andere informatie over de vereniging te vinden. Bezoekers worden verzocht zich aan te melden via emilie@eerlijkbeheer.nl, zodat de organisatoren weten op hoeveel mensen zij kunnen rekenen. U bent welkom in het Spoorhuis op 4 december vanaf 19.00 uur, om 19.30 begint de informatieavond. De exacte locatie en een agenda krijgt u toegestuurd na aanmelding.

U bent hier