h

SP Breda steunt Bouwbond FNV in actie

7 oktober 2009

SP Breda steunt Bouwbond FNV in actie

Een busje met SP'ers uit Breda stond paraat, samen met SP Kamerlid Hugo Polderman, om de vakbondsactie tegen de verhoging van de AOW-leeftijd in Raamsdonksveer te ondersteunen. De bond riep op om gedurende 65 minuten (vanaf het spreekwoordelijke vijf voor twaalf) het werk stil te leggen en naar een manifestatie op het Heereplein te komen. Enkele honderden bouwvakkers gaven daaraan gevolg. Onze SP-actie '65 blijft 65' werd uitgebreid gesteund: we haalden ruim 150 handtekeningen op en de speldjes en stickers waren niet aan te slepen. Volgens een recent onderzoek van RTL Nieuws is zeker een miljoen Nederlanders bereid om op de barricaden te gaan om de AOW-leeftijdsgrens te verdedigen.

FNV actie in Raamsdonksveer - screenshot van Brabant 10
screenshot van Brabant 10

U bent hier