h

Joyce van der Sanden slaagt voor SP-kadercursus

7 juli 2009

Joyce van der Sanden slaagt voor SP-kadercursus

Met een gloedvol betoog ten overstaan van medecursisten en het SP-scholingsteam over het voordragen van SP-burgemeesters rondde het Bredase SP-raadslid Joyce van der Sanden een tweejarige landelijke kadercursus van de SP af. Twee jaar lang debatteren en filosoferen over politiek en maatschappij, actievoeren, omgaan met de media, etc. mondde op zaterdag 6 juni uit in een finaledag in Den Haag waar de deelnemers een speech over een door henzelf gekozen controversieel onderwerp hielden en door Jan Marijnissen aan de tand werden gevoeld. Reden voor de Bredase ledenvergadering om Joyce even in het zonnetje te zetten.

Bloemen voor SP raadslid Joyce van der Sanden (rechts op de foto)
Bloemen voor SP raadslid Joyce van der Sanden (rechts op de foto)

U bent hier