h

Demonstratie gaat door in aangepaste vorm

1 mei 2009

Demonstratie gaat door in aangepaste vorm

De demonstratie van het comité Laat de Rijken de Crisis Betalen gaat vandaag in een aangepaste vorm door. Dat heeft het organiserende comité vanochtend besloten. Woordvoerder Johan Kwisthout: "Een feestelijke viering zou wat ons betreft ongepast zijn; de gebeurtenissen van gisteren staan ook op óns netvlies gebrand. Dit is echter een protestactie tegen de kabinetsplannen en we hebben besloten om de demonstratie door te laten gaan, maar op een ingetogener wijze. Dat betekent geen megafoons, geen fluitjes en gescandeerde leuzen, maar een ingetogen en waardig protest tegen de kabinetsplannen die immers óók gewoon door gaan." De manifestatie begint vanavond om 19 uur op het Van Coothplein in Breda.

www.laatderijkendecrisisbetalen.nl

U bent hier