h

Succesvolle actie voor Resto du Coeur van Rahal Lamlih

23 december 2008

Succesvolle actie voor Resto du Coeur van Rahal Lamlih

Op zondag 21 december deelde de SP tomatensoep uit op het pleintje aan de Veemarktstraat. Voorbijgangers werden geïnformeerd over het initiatief van onze partijgenoot Rahal Lamlih, die al jarenlang iedere dag gratis kookt voor daklozen in Breda. Hij heeft een stichting 'Resto du Coeur' (restaurant van het hart) opgericht. Om Rahal financieel te ondersteunen en zijn vrijwilligerswerk mogelijk te blijven maken, vroeg de SP een vrije bijdrage die volledig naar de stichting van Rahal gaat. Hiermee werd in de collectebus ongeveer 165 euro opgehaald, en een nog onbekend bedrag via de giro (maak uw bijdrage over op giro 5226617 ten name van Stichting Resto du Coeur in Breda).

Naast soep eten, konden voorbijgangers ook een (politieke) kerstwens in de boom hangen. De SP biedt een bloemlezing van de wensen aan de politiek aan. Hieronder een sfeerimpressie van deze actie:

U bent hier