h

SP voert actie voor 'Resto du Coeur' van Rahal Lamlih

16 december 2008

SP voert actie voor 'Resto du Coeur' van Rahal Lamlih

Op zondag 21 december deelt de SP tomatensoep uit op het pleintje aan de Veemarktstraat. Voorbijgangers worden geïnformeerd over het initiatief van onze partijgenoot Rahal Lamlih, die al jarenlang iedere dag gratis kookt voor daklozen in Breda. Hij heeft een stichting 'Resto du Coeur' (restaurant van het hart) opgericht. Om Rahal financieel te ondersteunen en zijn vrijwilligerswerk mogelijk te blijven maken, vraagt de SP een vrije bijdrage die volledig naar de stichting van Rahal gaat. De SP staat van 12.00 tot 16.00 op het pleintje aan de Veemarktstraat, bij het Bisschoppelijk Paleis.

Ook tijdens de 'Kerstmezz' op vrijdag 19 december wordt geld opgehaald voor Rahal. Deze avond in poppodium Mezz is inmiddels uitverkocht, dus we hopen dat iedereen die daar naast een kaartje heeft gegrepen alsnog langs de SP stand komt, of geld overmaakt op giro 5226617 ten name van Stichting Resto du Coeur in Breda. Rahal was eerder genomineerd voor de Bredase Vrijwilligerspenning 2008 en was Brabander van de Maand maart 2008.

U bent hier