h

ROOD presenteert film 'NaziRock'

17 november 2008

ROOD presenteert film 'NaziRock'

Rood Breda, jongeren in de SP, presenteert op donderdag 27 november in Electron de film 'NaziRock', een documentaire uit 2007 van
Claudio Lazzaro. Een blik op extreemrechts in Italië van binnenuit; haar muziek, de leiders, de bondgenootschappen en uiteindelijk de politieke acceptatie van neonazi´s in politieke functies (denk aan de burgemeester van Rome, Gianni Alemanno, een neofascist) of de voorzitter van de Tweede Kamer (en ex-vice premier van Italië), Gianfranco Fini, voormalig leider van het postfascistische Allianza Nazional.

Flyer voor NaziRock

De film vertoont beelden van demonstraties, concerten, partij-bijeenkomsten (met de huidige premier Silvio Berlusconi) en interviews met extreemrechtse figuren.

Met stand & inleiding over de situatie in Italië. 74 minuten, Italiaans gesproken, Engelse ondertiteling. Zie ook: www.nazirock.it

Donderdag 27 November in Electron, Belcrumweg 18, Breda. Deur open: 20.00- Aanvang: 20.30- Gratis entree. Je kunt hier een flyer (pdf-formaat, zwart-wit) downloaden voor deze film.

Flyer voor documentaire NaziRock

U bent hier