h

Openbare bijeenkomst: De kredietcrisis volgens de SP

11 november 2008

Openbare bijeenkomst: De kredietcrisis volgens de SP

Over heel de wereld moeten overheden ingrijpen om de financiële crisis te beteugelen. Maar hoe kon het zijn, dat zoveel miljarden ‘ineens’ verdampen? Hoe kon het zijn, dat bestuurders, directies en managers miljoenenbonussen binnenhaalden voor kennelijk falend beleid? Wat heeft de kredietcrisis voor gevolgen voor onze pensioenen, onze inkomens, onze spaarcenten? En voor de hypotheken? Hoe beperken we de schade volgens de SP, en hoe zorgen we er voor dat de invloed en macht van de aandeelhouders verminderd wordt, ten gunste van een verdere democratisering van de economie?

Over deze onderwerpen organiseert de SP op woensdag 19 november een openbare bijeenkomst in gemeenschapshuis De Wegwijzer. Inleider van de discussie is Tiny Kox, de fractievoorzitter van de SP in de Eerste Kamer. Aanvang 20.00, zaal open 19.30. Koffie en thee gratis. Discussie verzekerd! Woensdag 19 november, Gemeenschapshuis De Wegwijzer, Steendorpstraat 2, Breda (Wisselaar). Bus 4 naar Noord stopt voor de deur, voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig.

Tiny Kox

U bent hier