h

Word jij het 500e lid in Breda?

5 juli 2008

Word jij het 500e lid in Breda?

Tien! ... Negen! ... Acht! ... Het is aftellen voor de SP in Breda tot de volgende mijlpaal. Onze afdeling telt op dit moment 523 leden, maar daar horen naast Breda de gemeenten Zundert en Alphen-Chaam bij. Natuurlijk is het de bedoeling dat deze plaatsen op den duur hun eigen SP-afdeling krijgen en dan niet meer bij Breda horen. In de gemeente Breda heeft de SP momenteel 492 leden. Het vijfhonderdste lid zetten we natuurlijk in de bloemetjes met een - natuurlijk op tomaten geinspireerde - gevulde huishoudmand. Bij de laatstgehouden verkiezingen haalde de SP 11.187 stemmen in Breda. Steunt u de SP? Dan is dit het ideale moment om eindelijk de knoop door te hakken en lid te worden van de SP. Bent u al lid? Maak dan uw partner, familielid, kennis, collega of buurman lid van de SP. Dat kan al voor 5 euro per kwartaal!

492 tomaatjes

Online inschrijven als lid

U bent hier