h

Burgemeester neemt eerste 'jaarkrant' SP-fractie in ontvangst

19 juni 2008

Burgemeester neemt eerste 'jaarkrant' SP-fractie in ontvangst

Burgemeester Peter van der Velden nam op 18 juni het eerste exemplaar van de jaarkrant van de SP fractie in ontvangst. Vrijwilligers van de SP verspreiden in de komende weken 50.000 jaarkranten in Breda, met daarin alternatieven voor het huidige collegebeleid. De jaarkrant heeft als motto 'Eerst de mensen', en de SP doet voorstellen om te investeren in betaalbare woningbouw, en schone, leefbare, en veilige buurten in Breda.

Aanbieding jaarkrant

De burgemeester benadrukte het belang van het bezoeken van de buurten. Hij prees met name de wijze waarop de SP dat deed. Hoewel steeds meer partijen en organisaties hiervan het belang inzien onderscheidt de SP zich door zijn inzet en fijnmazigheid, aldus de burgemeester. Hij heeft een exemplaar voor zichzelf en een aantal anderen exemplaren voor verspreiding van de boodschap onder het college in ontvangst genomen.

Eerst de mensen! De jaarkrant van de SP

De jaarkrant van de Bredase SP-fractie

U bent hier