h

Gezellige 1 mei viering in 't Valkenberg

1 mei 2008

Gezellige 1 mei viering in 't Valkenberg

De regen viel af en toe met bakken uit de lucht, maar dat mocht de pret niet drukken. Vanwege het Jazz-festival moest de SP uitwijken naar het Valkenberg om daar met een standje tomatensoep en stokbrood uit te delen aan de voorbijgangers. Het strijdliederenkoor 'Tegen de Wind Mee' was op vakantie, maar Peter Storm uit Tilburg zorgde met zijn gitaar voor live strijdliederen, de Internationale werd gezongen, flink wat SP'ers kwamen even buurten en zelfs de politie kwam even kletsen. 's Ochtends waren traditioneel eerst de 'grijze roodstaarten', onze lokale 75-plus SP-leden, bezocht met een bosje rode bloemen. In verband met het Jazz-festival wat kleiner opgezet dan voorgaande jaren, maar nog steeds een gezellige viering van de Dag van de Arbeid!

De stand op 1 mei Peter Storm

U bent hier