h

SP Breda viert Dag van de Arbeid met picknick in Valkenberg

27 april 2008

SP Breda viert Dag van de Arbeid met picknick in Valkenberg

Hemelvaartsdag, start van het Bredase Jazz-festival én de Dag van de Arbeid. Op 1 mei 2008 moeten verschillende activiteiten strijden om aandacht en een plekje in Breda. Maar ondanks de drukte laat de SP de Dag van de Arbeid natuurlijk niet aan zich voorbij gaan. We gaan - als vanouds - onze 75-plussers bezoeken met een bosje bloemen en houden van 14.30 tot 16.30 een picknick met (natuurlijk) tomatensoep en stokbrood in het Valkenberg, bij het monument bij de singel. Voor de kleintjes zijn er ballonnen. De SP hoopt de concurrentie van het Jazz-festival in haar voordeel om te kunnen buigen. "Misschien zijn er wel wat muzikanten die een geimproviseerde Jazz-versie van de Internationale willen blazen!", aldus organisator Dick Meeusen.

U bent hier