h

Voor een menselijke thuiszorg!

8 maart 2008

Voor een menselijke thuiszorg!

De SP organiseert in de week na de landelijke themadag tegen de marktwerking in de zorg een actieweek om ook in Breda aandacht te vragen voor de gevolgen van deze marktwerking voor de zorg. We organiseren informatiebijeenkomsten voor clienten en personeel, een forumdebat met SP Kamerlid Renske Leijten, en halen handtekeningen op tegen de marktwerking in de zorg.

Op dinsdagmorgen 18 organiseren we een informatieochtend voor ontvangers van thuiszorg, van 10.00 tot 12.30 uur in de Wegwijzer, Steendorpstraat 2 in Breda. Naar aanleiding van de film "Mijnheer Harmsen" over een concrete thuiszorgsituatie en de gevolgen van de herindiceringen, discussieren we over de gevolgen van de invoering van de marktwerking. Op woensdagavond 19 maart organiseren we een paneldebat samen met CNV en De Unie voor medewerkers in de thuiszorg, van 19.30 tot 22.00 uur in de Wegwijzer. De uitnodiging voor de bijeenkomsten voor clienten en werkers in de thuiszorg zijn te downloaden. Kom zelf en/of wijs familie, vrienden, kennisen en collega's op deze bijeenkomsten!

Uitnodiging clienten en werkers in de thuiszorg

U bent hier