h

Themamiddag Hulpdienst Breda

9 september 2007

Themamiddag Hulpdienst Breda

De Hulpdienst van de SP in Breda organiseert op vrijdagmiddag 14 september in gemeenschapshuis De Wegwijzer een themamiddag ter gelegenheid van de officiële (her-)start van de SP-Hulpdienst Breda. De SP-Hulpdienst is er voor iedereen en wil samenwerken met alle hulporganisaties in Breda en omstreken. Het thema van die middag is: “Je zult maar buiten de boot vallen”. Spreker is Henk van Gerven, Lid Tweede Kamer, oud-wethouder Volksgezondheid, Sociale Zaken en Financiën van de gemeente Oss en voormalig huisarts van “Ons Medisch Centrum” in Oss. Alle lokale hulp- en welzijnsorganisaties zijn hiervoor uitgenodigd. Overige geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via hulpdienstbreda@sp.nl.

SP Hulpdienst Breda

U bent hier