h

ROOD meeting groot succes

29 september 2007

ROOD meeting groot succes

De aftrap van ROOD in Breda, op vrijdag 28 september in de Para, was een groot succes. Ongeveer vijftig jongeren genoten van muziek van rap-groep aBREcaDAbra en punkband Blame Coca-Cola, luisterden naar een interview met SP-Kamerlid Renske Leijten, en discussieerden met ROOD over de belangrijke speerpunten die in Breda aangepakt moeten worden. Landelijk ROOD-bestuurslid Bob van Vliet schreef op het landelijke ROOD-weblog een leuk verslag. Op dinsdag 2 oktober is het eerste actie-overleg van ROOD Breda, om 20.00 uur op de fractiekamer van de SP zodat we meteen kennis kunnen maken met de raadsfractie van de SP in de Bredase gemeenteraad.

Blame Coca Cola bij een andere gelegenheid:

Breda op weblog ROOD landelijk
emailadres ROOD Breda

U bent hier