h

Busreis naar manifestatie "Stop uitverkoop Thuiszorg"

25 september 2007

Busreis naar manifestatie "Stop uitverkoop Thuiszorg"

De afgelopen weken hebben tienduizenden in het land de eis "Stop uitverkoop Thuiszorg" ondersteund. Op 4 oktober vindt in de Tweede Kamer een debat plaats met de staatssecretaris over de gevolgen van de invoering van de WMO voor de thuiszorg. De middag voorafgaand aan dit debat (woensdagmiddag 3 oktober) willen we met zo veel mogelijk mensen een krachtig protest laten horen. De manifestatie is een initiatief van het comité waarin onder andere SP, ABVAKABO FNV en ANBO zitting hebben. Bij voldoende aanmeldingen (minimaal dertig) laat de SP een bus rijden. Een kaartje kost dan (bij een volle bus) vijf euro per persoon. Aanmelden kan via onderstaand formulier. We berichten iedereen uiterlijk 2 oktober of er genoeg aanmeldingen zijn om de bus te laten rijden.

Naam:

E-mail:
Telefoon:
Aantal kaartjes:

U bent hier