h

Uitslagen per stembureau

9 maart 2007

Uitslagen per stembureau

De uitslagen per stembureau in Breda zijn bekend geworden. De hoogste score werd wederom in de Wisselaar gehaald. Met 39,3% is de SP daar bijna twee keer zo groot als de eerstvolgende partij, de PvdA met 22,0%. In negen van de tien stembureaus in Noord zijn we de grootste partij! Alleen in de Calandstraat moeten we de PvdA voor laten.

Opmerkelijke scores ook in de Haagse Beemden, niet toevallig een wijk waar we een buurtcomité steunen in de strijd voor meer verkeersveiligheid. De top vijf stembureau's zijn, na Wisselaar, De Vlieren met 38,0%, De Meidoorn met 36,4%, De Hoogakker met 35,6% en de Weerijs met 34,2%. Johan Kwisthout haalde in Breda 1321 voorkeursstemmen, ongeveer net zoveel als Mia van Boxtel, de eerste vrouw op de lijst. Raadslid Joyce van der Sanden haalde 728 stemmen, Anton Snel uit Etten-Leur 44.

Gedetailleerde uitslagen (externe link)

U bent hier