h

De straat is van ons - hang een poster voor je raam!

6 februari 2007

De straat is van ons - hang een poster voor je raam!

Binnenkort brandt de strijd om de kiezer weer los bij de campagne voor de Provinciale Statenverkiezingen 2006. Een belangrijk actiemiddel hierbij zijn onze mooie posters: op de gemeentelijke aanplakborden, op de vrije plakplaatsen, maar vooral ook bij onze leden en sympathisanten thuis voor het raam! Alle SP-leden krijgen met de volgende Tribune een poster op A3 (dubbel A4) formaat meebezorgd. Wilt u grotere of meer posters bestellen, neem dan contact op met ons 'hoofd logistiek' Frank Vergroesen, telefoon 06-4453 7377 of per
email, dan krijgt u ze zo snel mogelijk gratis thuisbezorgd. We hebben posters in de maten A3 (klein) tot en met A0 (heel erg groot!) beschikbaar.

U bent hier