h

SP onderzoek over vrouwen en politiek

30 december 2006

SP onderzoek over vrouwen en politiek

SP-lid Joska Dubbeldam doet een onderzoek naar de relatie tussen vrouwen en politiek binnen de SP. Hoewel het aantal mannelijke en vrouwelijke SP-stemmers elkaar redelijk in evenwicht houden, zijn er meer mannen dan vrouwen lid van de SP, bestaat het bestuur in Breda voor de meerderheid uit mannen en is ook de verhouding op de laatste verkiezingslijst niet in evenwicht.

Joska wil voor haar onderzoek graag in contact komen met 'SP-vrouwen', we drukken haar verzoek hieronder af.

Beste lezer,

Bij deze uw aandacht voor het volgende. Mijn naam is Joska Dubbeldam, ik ben jarenlang actief geweest als bestuurslid voor de SP in Breda en ik studeer Culturele en Maatschappelijke Vorming aan Avans Hogeschool. Voor
het vak Onderzoeksvaardigheden heb ik aan de SP Breda toestemming gevraagd en gekregen om onderzoek te mogen verrichten. Graag wil ik daarom in contact komen met vrouwen die:

– op de lijst hebben gestaan voor de gemeenteraadsverkiezingen van 7 maart 2006.
– wel gevraagd zijn om zich verkiesbaar te stellen voor de gemeenteraadsverkiezingen, maar die zich niet beschikbaar hebben gesteld als kandidate.
– belangstelling hebben voor een functie in het bestuur van de SP.
– in het verleden bestuurslid zijn geweest.

Mocht bovenstaande u aanspreken, dan verzoek ik u vriendelijk om mij te benaderen. Gegevens zullen natuurlijk vertrouwelijk worden behandeld.

U kunt mij bereiken via email breda@sp.nl.
Joska Dubbeldam

U bent hier