h

ROOD promotour in Breda

9 november 2006

ROOD promotour in Breda

Op woensdag 8 november was de ROOD promotour in Breda. Het busje met caravan en Renske Leijten arriveerde rond 11.00u op het station. Hier hebben we een standje opgebouwd en begonnen we aan onze fietsenstalling telling rondom het station. Dit omdat al vaker is geconstateerd dat er te weinig stallingen zijn voor de OV reizigers die op de fiets komen. De resulaten worden nog uitgewerkt. Na al het tellen en flyeren zijn we met de stoet naar de NHTV gereden en in de kantine en op het plein gevraagt naar studenten op kamer met slechte huisbazen. Dit om deze te nomineren voor huisjesmelker van het jaar. De reacties waren positief en met 10 ingevulde kaartjes een succes.
Om een uur ’s middags vertrokken Renske en caravan richting Tilburg voor een debat. Kortom een geslaagde ROOD middag!

Fietsen op het station
ROOD leden zijn aan het tellen

U bent hier