h

Ledenvergadering 4 september 2006

24 augustus 2006

Ledenvergadering 4 september 2006

De maandelijkse ledenvergadering op de eerste maandag van iedere maand staat in september in het teken van de aankomende Tweede Kamer-verkiezingen. Op maandag 4 september bespreken we het concept-verkiezingsprogramma en kandidatenlijst, bespreken we de hoofdlijnen van de lokale invulling van de campagne en kiezen we afgevaardigden naar het partijcongres op 7 oktober en de voorbereidende regioconferentie op 16 september.

De ledenvergadering begint om 20.00 uur in gemeenschapshuis De Wegwijzer, Steendorpstraat 2 in Breda (Wisselaar). Lijn 4 naar Noord stopt voor de deur en er is voldoende parkeergelegenheid. Het programma en de kandidatenlijst zijn vanaf 29 augustus te downloaden van de leden-website www.spnet.nl. Naast deze ledenvergadering organiseert de Bredase SP iedere eerste maandag van de maand een ledenvergadering in De Wegwijzer, telkens om 20.00 uur.

U bent hier