h

Marlous Fieret

06-44381193

Marlous is geboren in 1981 in het Zeeuws Vlaamse Terneuzen, als dochter van een visboer en verpleegster, samen met een oudere broer en zus. Toen ze 17 was verhuisde zij voor haar studie Sociaal Pedagogische Hulpverlening naar Breda. Ze woont hier al 18 jaar samen met haar vriend en hun 2 kinderen. Marlous is altijd blijven werken in hulpverlening en welzijn, de laatste jaren meer projectgericht en in een leidinggevende functie. Maar altijd met de voeten in de klei.

In 2017 werd zij lid van de SP. Voorheen had ze niks met politiek, maar door haar werk in de hulpverlening is ze vanzelf een socialiste geworden, en vond ze het tijd om kleur te bekennen. Wat haar vooral aanspreekt binnen de SP is de inzet en betrokkenheid bij mensen waarbij niet alles vanzelfsprekend gaat, zoals bij toegankelijkheid voor mensen met een beperking. Niet enkel kletsen, maar ook doen.

Marlous is altijd al heel actief geweest als vrijwilliger. Zo heeft zij in haar wijk (Zandberg West) een sociaal project opgericht voor ontmoeting en onderlinge hulp. Daarnaast was zij 7 jaar lang voorzitter van de wijkraad Zandberg West. Begin 2023 heeft zij samen met mede SP'er Peter Schouten Team Thomas opgericht, voor Eerste Hulp Bij Dakloosheid. Op dit moment is Marlous één van de organisatoren van Breda Barst en het vrijwilliger bij Stichting de Herberg.

Vragenlijst Schippersdonk e.o.

 
1 Begin 2 Einde
Vul hieronder jouw klacht in over onderhoud of reparaties van jouw huurwoning van Alwel of omtrent communicatie met Alwel.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.

U bent hier