h

Bredase SP zet stempel op ideologische SP-congres

8 juni 2023

Bredase SP zet stempel op ideologische SP-congres

Foto: SP

Afgelopen zaterdag ging de Bredase delegatie onder leiding van Afdelingsvoorzitter Olaf van der Bruggen naar Amersfoort. Ze gingen naar het 27e SP congres dat ging over het ideologische beginsprogramma van de partij. De Bredase aanwezigheid is ook zeker niet onopgemerkt gebleven op dit belangrijke congres.

De Bredase SP had van de regioconferentie tot aan het congres een helder verhaal en heeft daarmee succesen geboekt. Afdelingsvoorzitter van der Bruggen: 'Wij hebben vanaf het begint gepleit voor een donkerrood verhaal in ons beginselprogamma. Hierin hebben we ook successen geboekt. Het standpunt over vluchtelingen opvangen waar wij twee weken terug op de conferentie over begonnen, dat is nu zaterdag op het congres deel geworden van dit beginsprogramma!'

Met dit hernieuwde verhaal op zak richt de partij zich weer op het meenemen van normale mensen in de strijd tegen het kapitaal zowel in de raad als op de straat.

Vragenlijst Schippersdonk e.o.

 
1 Begin 2 Einde
Vul hieronder jouw klacht in over onderhoud of reparaties van jouw huurwoning van Alwel of omtrent communicatie met Alwel.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.

U bent hier